Український блогер Олег Машуковський подобається фанатам завдяки епатажному образу, сміливості, прямолінійності та почуттю гумору. Крім творчої діяльності в мережах TikTok та instagram, він ще займається візажем, не лише перевтілює зірок, а й сам не проти поекспериментувати з образами

Олег Машуковський, скриншот: Instagram Stories

Варто зазначити, що Олег не робить заради своїх підписників. Одного разу він тролил сина співачки Ірини Федишин, він приміряв образи різних акторів. А потім він вирішив схуднути та пішов у спортивну залу.

З качалки він почав постити фото на свою сторінку. Багато шанувальників попросили блогера продовжувати постити подібні фото, адже за їхніми словами, це дуже мотивує та надихає. Проте частина скептично поставилась до світлин та заявила, що хлопець просто обливається водою.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

А нещодавно він знявся у новому кліпи Маші Кондратенко "Ванька-встанька" та встиг похизуватися у вінтажній сорочці. Проте все це е допомагає йому зібрати омріяний мільйон підписників.

А нещодавно він почав експериментувати з різними образами. дівчата у захваті від змін його зовнішності. Вона навіть назвали його корейським хлопцем з дорам. Це популярний в азійських країнах серіали. В них знімаються хлопці, в яких відразу закохуються дівчати.

"Тот самый корейский парень из дорам по которому сохнут все девочки:", — написала одна з підписниць блогеру.

Ран

Олег Машуковский, скриншот: Instagram

іше ми писали про те, що блогер Олег Машуковський оголив торс, щоб вразити шанувальників, але вийшло тільки розгнівати: "Жорстко на *бали"