Український музикант, вокаліст гурту "Океан Ельзи" та один із тренерів на вокальному проекті "Голос країни-12" Святослав Вакарчук не дуже часто радує своїх шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі In stagram, де за ним стежить трохи більше 300 тисяч людей.

Святослав Вакарчук показав, яка чарівна атмосфера панувала на його нещодавньому концерті у Ризі, Латвії. Всі присутні гості підняли вгору ліхтарики і створили нічне небо, наче усипане зірками. А музикант у цей час виконував найвідоміший усім хіт "На лінії вогню".

Скриншот из Instagram, Святослав Вакарчук

Йому, як і завжди, вдалося заспівати знайомі мільйонам людей рядки з особливою чуттєвістю та ніжністю.

Також Вакарчук подякував усім шанувальникам за неймовірну підтримку, надану йому та всьому українському народу. Як відомо, Латвія прийняла до себе чимало біженців, які були змушені покинути рідні будинки через російських окупантів.

Популярні новини зараз

Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

Шанувальники оцінили старання артиста і заявили, що на його концерті знайшли почуття дому, хай і на декілька годин.

Коментарі - instagram.com/okeanelzy_official/

Коментарі - instagram.com/okeanelzy_official/

Раніше ми писали про те, що Вакарчук із "Океан Ельзи" довів до сліз українців, покликавши на сцену дітей, які постраждали через росію: "Заради них…"

Як повідомляв Знай.ua, Святослав Вакарчук з "Океану Ельзи" оголив свої волохаті груди для всього Берліна: "Вчора зрозуміли"

Також портал Знай.ua писав, що Святослав Вакарчук із "Океан Ельзи" здійснив мрію незнайомки, затягнувши її на сцену: "Вперше побачили один одного…"