Відома українська акторка та співачка Анна Буткевич, яка до того ж є донькою мільярдера та співвласником великої мережі супермаркетів АТБ, частенько спілкується з шанувальниками та розміщує багато контенту в соцмережі Instagram, де за нею стежить майже 100 тисяч людей.

Анна Буткевич давненько не презентувала нових творчих робіт, але війна в Україні, зважаючи на все, дуже надихнула її. Хоча в пісні "СеЛяВі" немає згадок про трагічні події, все ж вона присвятила її відважним бійцям, на подяку за їх захист та вірну службу.

Анна Буткевич, фото з Instagram

"СЕЛЯВІ" - ц е пісня про наше життя і що в один прекрасний момент, все може змінитись, але потрібно далі жити та працювати 🎶🎹", - повідомила Буткевич.

Більше того, після запису цієї пісні артистку відвідало настільки велике натхнення, що вона вирішила не зупинятися і вже готує другу роботу. Однак про що вона буде і коли відбудеться прем'єра ще невідомо.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Кліп до пісні "СеЛяВі" вже доступний для перегляду на YouTube. За пару годин його глянули вже майже 10 тисяч разів, але позитивних реакцій поки що небагато - всього 200.

Раніше ми писали про те, що Анна Буткевич оточила колосальною турботою українських матерів та їхніх малюків: голодним та босим ніхто не залишиться.

Як повідомляв Знай.ua, Анна Буткевич показала доньку від колишнього депутата Рибалка і закликала не озиратися на минуле: "Живіть тут і зараз"

Також портал Знай.ua писав, що Надя Мейхер нарешті зважилася розповісти про вагітність, у 40 років не чекає ніхто: "Я дуже боялася"