Відома країнська акторка та ексведуча телеканалу "Україна" Лілія Ребрик, яка до того ж є дружиною танцюриста Андрія Дикого та мамою їхніх спільних дітей, частенько розміщує свіжі пости для фанатів у Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Нещодавно стало відомо, що телеканал "Україна" припиняє свою діяльність і переходить "в руки" держави, як цього вимагає закон. На ньому працювало багато українських ведучих, таких як Влад Яма, Анатолій та Лілія Ребрик. Також на "Україні" показували легендарні шоу та серіали, які залишаться у пам'яті глядачів назавжди.

Лілія Ребрик та Анатолій Анатоліч, фото: Instagram

Лілія Ребрик повідомила, що вже встигла написати офіційну заяву про звільнення та поділилася переживаннями. Вона остаточно попрощалася з "Україною", залишивши свою зону комфорту.

Як складеться подальша доля ведучої і де їй доведеться працювати поки невідомо, проте вона зовсім не сумує, адже вірить - попереду на неї чекає ще багато всього цікавого.

Популярні новини зараз

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Показати ще

"Бо "кожен фініш - то по суті старт" або "одні двері закрилися - інші відкриються" і ще з десяток мотивуючих афоризмів! Але ні: що все на краще, я просто відчуваю! А інтуїція мене ще ніколи не підводила! Що ж - побачимо ❤️" - написала Ребрик.

Раніше ми писали, що Лілія Ребрик зізналася, що діти дуже бояться за її життя, хоча самі в небезпеці: "А вас там не вб'ють?"

Як повідомляв Знай.ua, Лілія Ребрик "стусанами" вигнала зі свого життя тих, хто підтримує війну та путіна: "Вам тут не місце"

Також портал Знай.ua писав, що Лілія Ребрик отримала "підвищення" - з телеведучої до губернатора: "Тотальний зрив вежі"