Колишня дружина відомого українського співака Олексія Завгороднього (Позитива) Аня Андрійчук часто ділиться публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 125 тисяч людей.

Якось дівчина показувала, як доводиться ночувати просто на тротуарах, десь у Франції. А зараз вона виставила публікацію з кількома кадрами себе, практично нічого при цьому не сказавши.

Анна Андрійчук, фото: Instagram

"Коли ти вдома", - пише Ганна Андрійчук.

На першому та другому знімку образ один і той самий, тільки поза та ракурс інший. Вона стоїть у шортах та кофті одного кольору, з хвостом на голові та в сонцезахисних окулярах на очах. З усмішкою вона тримає величезний кошик домашніх овочів. Можна побачити помідори, перці (навіть зелені, можливо, гостренькі)

Популярні новини зараз

На обліку, уточнюється, у розшуку: українцям пояснили статуси у додатку "Резерв+"

Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень

Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Показати ще

На другому кадрі вона сфотографована на повне зростання. можна побачити, що взуття того ж кольору, ось тільки її вигляд... Це черевики, які виглядають трохи пошарпаними. Аня навіть не зашнуровувала їх.

Аня Андрійчук. Фото: скрін youtube

"Дуже хороша", "Ноги", "Тільки перець і все?", "З поверненням", "Не жарко в черевиках?", "Анютка, ну ти красуня", "Бажаю тобі, щоб уже з'явився фотограф у тебе вдома", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, колишня Позитива Анна Андрійчук "збільшила" губи, ставши на мить українською Барбі.

Як повідомляв "Знай.uа", колишня Позитива з "Время и Стекло" розсунула ноги і віддалася фантазіям на кухонному столі : "Краща медитація"

Знай.ua писав, колишня Позитива з "Время и Стекло" показала, як доводиться спати на тротуарах : "Люблю життя"