Учасниця "Дизель шоу" Яна Глущенко проходить не простий життєвий етап – розлуку з коханим. Із цим знайомі багато українських родин. Артистка розповіла, як їй вдасться зберегти стосунки на відстані, адже вона в Європі із сином Тамерланом, а чоловік Олег залишився в Україні, працювати для перемоги над окупантами.

Акторку та її чоловіка Олега розділяють понад тисяча кілометрів. Подружжя не бачилося одне з одним з 28 лютого - саме тоді Глущенко прийняла рішення поїхати, щоб врятувати дітей, як зробили багато українських мам. Вони змирилися з новими реаліями, хоча Яна дуже сумує за главою сімейства.

Яна Глущенко, фото: Instagram

"Я дуже сумую за ним, а Тамуся за татом. Але він розуміє, що зараз такий час, татко не може приїхати. Він допомагає Україні якнайшвидше перемогти", - поділилася Яна.

Вони бачать один одного і спілкуються лише по відеозв'язку. Більше того, нещодавно пара святкувала річницю, незважаючи на межі та кілометри. 1 квітня Яна та Олег умовно відзначили 5 років спільного життя.

Популярні новини зараз

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Яна Глущенко з родиною, фото з Instagram

Якби не війна, цього дня вони за традицією вирушили до Одеси, де під час гастролей "Дизель Шоу" офіційно зареєстрували шлюб. Проте чоловік знайшов, як привітати кохану зі святом.

"Наші спільні знайомі, які тут, передали від Олега квіти й подарунок. Ось так ми маємо змогу підтримувати одне одного. І знаєте, у мене немає якогось "істеричного" сумування. Мабуть, через те, що скоро-скоро ми з ним побачимося", - зізналася Глущенко.

Яна Глущенко, фото: Instagram

Раніше ми писали про те, що зірка "Дизель шоу" Яна Глущенко зробила те, чого аматор "російського світу" так довго чекав: "Вони не повинні..."

Як повідомляв Знай.ua, Єгор Крутоголов із "Дизель Студіо" нагадав, як смачно пахнуть влітку шашлики: "Пригоди на відпочинку"

Також портал Знай.ua писав, що зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко порадила українкам приготувати чорну сукню: "Відсвяткує похорон"