Донька зірки "Кварталу 95" Олени Кравець Маша, якій вже виповнилося 19 років, веде власний блог в соціальній мережі instagram. Як розповідала її мама, вона не дуже публічна особа, тому не так часто публікує подробиці свого особистого життя, проте дещо розповідає підписникам. Її акаунт нараховує 13,7 тисячі підписників

Маша Кравець

Як відомо, дочка Кравець з початку повномасштабного вторгнення перебувала за кордоном, а не так давно повернулась в країну, де, як виявляється, на неї чекав її хлопець. До речі, вона не приховує від підписників своїх почуттів до нього напряму пише у своїх публікаціях, що вік красивий.

А нещодавно Маша вирішила приміряти новий лук, а для цього їй знадобилися мамині чоботи з довгими голеніщами, їх ще називають ботфорти.

Чоботи трохи завеликі на дівчину, видно, вона їх взяла у мами, до речі, дівчина потім зізналася та вибачилась за те. що "вкрала" мамині чоботи.

Популярні новини зараз

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

У сторіс вона покрасувалась у чоботях. короткому світлому топі та маленькій сумочці. Певно, дівчина зібралась на побачення. Хоча подробиць підписникам вона так і не розкрила.

Маша Кравець, скриншот: Instagram Stories

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Слава Дьомін розповів про зіпсовані стосунки з тестем, який був радий анексії Криму: хотів кращого життя та "забив" на онука з донькою.

Також наш портал інформував, Антоніна Хижняк із серіалу "Спіймати Кайдаша" зізналася, що війна розбудила у ній звіра: "Я ніколи не думала, що в мені стільки ненависті".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздєва з "Танців зі зірками" прокоментувала поведінку Лободи, Барських та Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари та статус..."