Метт Деймон та його дружина Лусіана Баррозу прибули до Джорджії у п'ятницю перед весіллям Бена Аффлека та Дженніфер Лопес.

На фотографіях, ексклюзивно отриманихСторінка шоста, папараці зняли пару, що прилетіла на приватному літаку, на аеродромі недалеко від маєтку Аффлека, де він, 50-річний актор, збирається обмінятися присягами з 53-річною Лопес.

51-річний Деймон — давній найкращий друг Аффлека та співавтор "Розумниці Вілл Хантінг" — приземлився у вільних штанах кольору хакі, білій футболці та чорній сорочці на ґудзиках.

Свій образ він доповнив сонцезахисними окулярами-авіаторами та чорною бейсболкою.

Тим часом, 46-річна Баррозу, який ділить із Деймоном дочок Ізабеллу, 16 років, Джію, 13 років, та Стеллу, 11 років, одягнув білий комбінезон, великі сонцезахисні окуляри та кросівки з анімалістичним принтом.

Популярні новини зараз

Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Показати ще

Метт Деймон та його дружина Лусіана Баррозу в дорозі на весілля

Під час інтерв'ю 2016 рокуРозваги Сьогодні ввечеріДеймон пояснив, що його та Аффлека пов'язує нерозривний зв'язок.

"Я знаю його 35 років, і ми виросли разом , - сказав він тоді. - Ми обоє любили одне й те саме - акторську майстерність і кіновиробництво. Я думаю, що ми харчувалися одержимістю один одного в дійсно важливі роки становлення, і це пов'язало нас на все життя".

Прибуття Деймона та Баррозу відбулося за кілька годин після того, як Daily Mail повідомили, що мати Аффлека, Крістофер Енн Болдт, була доставлена ​​до лікарні після падіння з причалу південного маєтку її знаменитого сина.

Нагадаємо, що Бен Аффлек став принцесою Діаною під час медового місяця з Джей Ло: "Злякався в Парижі".

Раніше ми повідомляли, що Дженніфер Лопес після таємного весілля з Беном Аффлеком зняла труси і показала, які булки тре чоловік: "Тільки починаю".

Також стало відомо, що перший чоловік Дженніфер Лопес викрив суперзірку, Бен Аффлек не оцінить: "Ми лежали у ліжку".