Український співак Олександр Ярмак, який виступає під сценічним ім'ям YARMAK, посміявся з російського пропагандиста Володимира Соловйова, який влаштував істерику через його пісню, яка нещодавно пролунала в Криму. Роликом виконавець поділився на сторінці в соцмережі instagram.

Нещодавно в тимчасово окупованому Криму сталася подія, яка стала для російських пропагандистів катастрофою світового масштабу. В одному із караоке-барів півострова прозвучала пісня Олександра Ярмака "Дике поле". Інцидент не залишився поза увагою головного кремлівського посіпаку Володимира Соловйова.

ЯРМАК. Фото: скрін youtube

Пропагандист влаштував справжню істерику через пісню репера, а ось самого Олександра Ярмака це дуже повеселіло. Він зазначив, що після наступної пісні у Криму може стати ще веселіше.

"Після наступної пісні взагалі міст упаде", - пожартував, а може й ні, репер.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Анатолій Анатолич захопився інцидентом і зазначив, що істерика пропагандиста – найкраще, що можна зараз почути.

"Мед у вуха", - прокоментував ведучий.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, екстрасенс Макс Гордєєв розповів про День Незалежності України та пояснив, чому назвав його "кривавим": "Відразу вибачте за..."

Також наш портал інформував, Таїсію Повалій відправили до Північної Кореї за танці у Кремлі, Зібров все вирішив: "Вона відірвана".

Крім того, ми писали, Слава Дьомін висміяв Кіркорова, який "зафукав" світовий бренд одягу, щоб порадувати путіна: "Що ж він тепер носитиме..."