Відомий український музикант, автор легендарних пісень, багатодітний батько та чоловік молодої блогерки Катерини Репяхової Віктор Павлік зрідка радує шанувальників новими публікаціями у Instagram, де за його життям стежать близько 90 тисяч людей.

Зовсім недавно у київській підземці, на станції Майдан Незалежності відбувся благодійний концерт, учасником якого став Віктор Павлік.

Скріншот із Instagram, Віктор Павлік

Не тільки він виступив для українців, там були Надя Дорофєєва з Позитивом, Тоня Матвієнко з чоловіком Арсеном Мірзояном та інші зірки.

"Пограли сьогодні з хлопцями трохи в підземці… Разом до Перемоги!" - написав Віктор.

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

На короткому відео Павлік виконує пісню "Шикидим". Саме з нею його асоціюють багато шанувальників. Ці рядки співають по сьогоднішній день, незважаючи на те, що випустив її артист у далекому 1997 році.

Варто зазначити, що з початком війни такі концерти в метро стали дуже популярними. Насамперед, це доступно, будь-який українець може почути кумирів, ще й з такої невеликої відстані. По-друге - безпечно, оскільки у разі обстрілу окупантів є шанси вижити.

Раніше ми писали про те, що Катя Репяхова у розпачі, "розривається" між роботою, сином та Віктором Павліком: "Не вистачає часу"

Як повідомляв Знай.ua, Катя Репяхова відпустила Віктора Павліка, ледь не плачучи від проблем, що звалилися: "Чоловік поїхав, можна і..."

Також портал Знай.ua писав, що Катя Репяхова показала, як чоловік Віктор Павлік "підлизується" до неї перед вильотом до США: "Франковичу, щось тебе не впізнати"