Популярні українські зірки разом представили новий переможний хіт "На землі, в повітрі і на морі". Нова робота за добу зібрала понад 426 тисячі переглядів

Юрій Горбунов.Фото: скрин відео

Новий трек з'явився 19 серпня в соціальній мережі youtube. Автор музики та тексту українській співак Олександр Пономарьов. В ЗМІ його вже назвали бавовняним.

Нову пісню виконав квартет у складі: Михайло Хома (DZIDZIO), Тарас Тополя і Юрій Горбунов. У запису треку взяли участь оркестр та хор Заслуженого Академічного Ансамблю пісні й танцю Збройних Сил України під керівництвом диригента Дмитра Антонюка. А ще у ньому звучить уривок виступу Зеленського.

Варто зазначити, що останнім часом зірки активно допомагають Україні благодійними концертами та гастролями за кордоном. Михайло Хома та Олександр Пономарьов не так давно виступали в Європі, організовували благодійні вечері на допомогу ЗСУ разом з відомою співачкою Іриною Федишин.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

У коментарях шанувальники високо оцінили роботу співаків та написали:

"Дякую, Олександр, за черговий шедевр! Від Вашого виконання та Ваших колег на шкірі виступають мурахи, на очах сльози захоплення, а душа переповнюється захватом!"

"Супер пісня!!! Ще один гімн нашої Перемоги!!! Дякуємо за творчу моральну підтримку і бойовий дух!!! Слава українцям!!!!"

Нагадаємо, Ірина Федишин, Олександр Пономарьов та DZIDZIO у Празі вказали шлях російському військовому кораблю.

Як повідомляв "Знай.uа", Олександр Пономарьов обнявшись із Юрієм Горбуновим показали, як українські моряки захищають Дніпро: "Наші красені"

Знай.uа писав, Дзідзьо назвав те, з чим йому найбільше пощастило в житті: "Спасибі Богу, мамі та татові за те, що..."