Українська співачка Юлія Загорська, яка вже багато років випускає пісні під псевдонімом М'ята, є досить активною кристувачкою соцмережі Instagram. Артистка регулярно розповідає шанувальникам про творче та особисте життя, за яким стежить близько 70 тисяч людей.

Юлія Загорська випустила з виконавцем Хасом новий трек під назвою "Дельфіни", який не має відношення до війни в Україні. Артисти заспівали про кохання та танцюючих людей.

"Ви просили, ми зробили", - зазначила співачка.

М'ята заявила, що зараз українська творчість важлива як ніколи, тому закликала шанувальників підтримувати вітчизняних зірок. Їхня пісня вже доступна до прослуховування на всіх платформах і потихеньку завойовує симпатію, про що свідчать коментарі.

Коментарі - instagram.com/myataua/

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Коментарі - instagram.com/myataua/

Це не перший трек, випущений М'ятою у дуеті з Хасом. 2021 року "Тумани" зібрали чимало позитивних реакцій і слухачі просили зробити їх ще одну спільну роботу, на що артисти люб'язно відгукнулися.

Раніше ми писали про те, що співачка М'ята розповіла, як покійний Скрябін "приходив" до неї і запевняв, що Україна переможе окупантів: "Він щось знає"

Як повідомляв Знай.ua, співачка М'ята розсекретила справжнє джерело суперсили українців: "Я цим пишаюся!"

Також портал Знай.ua писав, що Олег Скрипка з гурту ВВ показав результат ранніх обстрілів Харкова: "Боже, бережи Україну"