Невістка телеведучої Оксани Марченко зараз активно веде соціальне життя та анітрохи не соромиться своїх родичів, які прославилися через проросійську позицію і стали ганьбою для всього українського народу.

Про Катерину Марченко мало що відомо. Вона називає себе щасливою мамою та дружиною, а ще ніяк не коментує війну в Україні та огидну поведінку свекрухи Оксани Марченко, яка до того ж є кумою путіна. У Instagram на дівчину підписано близько 15 тисяч людей.

Оксана Марченко з невісткою, фото з Instagram

На акаунті Катерини з'явилася нова і досить гарна фотографія. На ній молода мама сидить на сходах у білій сукні, опустивши очі і підібгавши ноги. І знову - жодних згадок про війну, ганебних родичів і навіть особисте життя.

Скріншот із Instagram, невістка Марченко

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Більш того, зважаючи на все, невістка Марченко регулярно підчищає коментарі. За нею слідкує чимало людей, але актив нульовий. А якщо навіть є якісь реакції, то завжди позитивні, що виглядає досить кумедно через скандал, що стався навколо її родини.

Варто зазначити, СБУ заарештувала її свекра Віктора Медведчука за дорученням Зеленського 12 квітня. Після цього Оксана Марченко звернулася до президента із проханням звільнити чоловіка, пішла далі та записала відео для політиків інших держав. У своїх зверненнях Марченко заявляла про незаконність затримання чоловіка та називала Медведчука "справжнім героєм".

Оксана Марченко, скріншот

Раніше ми писали про те, що Катя Осадча розпитала Оксану Марченко про путіна, але та "міцний горішок": "Це нас задовольняє"

Как сообщал Знай.ua, Оксана Марченко запалила на сцене "Танці с зірками" под свій же хит "дост кара гюнде": "Бухгалтер на корпоративі"

Також портал Знай.ua писав, що колишня Козловського Раміна розколола ведучу "1+1" Мосейчук у порівнянні зі Скабеєвою: "Чому не кличе Порошенко "