Співак Кіркоров, який часто їздив у Крим та підтримав війну з Україною, спокійнісінько дає концерти по всьому світу, поки росіяни вбивають мирних мешканців в Україні. Тому небайдужі українці перестріли Філіпа Кіркорова… у Лас-Вегасі та передали йому вітання.

Українці США нагадали Кіркорову про Україну та про те, що Крим – це Україна. Співак неодноразово виступав у тимчасово окупованому Криму і підтримував його анексію. Почувши привітання "Слава Україні! Героям Слава!", співак так перелякався, що ледь втримався, щоб не тікати з банкетного залу ресторану. Відео стало вірусним у мережі.

Переляканий Кіркоров. Фото: скриншот Instagram

Відомо, що Кіркоров залюбки відвідує США та багато часу проводить насолоджуючись красотами та принадами усього світу. У США він відвідав ресторан та придбав стейк за $100. Про це стало відомо з відео, яке розмістив американський українець.

Переляканий Кіркоров. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

"Нагадали Кіркорову про Кримську бавовну. Надіюся він подавиться тим стайком за сто доларів. Аж у ресторан Лос-Анжелеса втік з Кримських курортів", - прокоментували відео з переляканим кіркоровим українці.

Відомо, що не так давно Кіркоров знову їздив до Криму та називав окупантів, які ведуть криваву бійню в Україні - героями.

Нагадаємо, ми писали, що Mеlovin висміяв і "приписав" путіністу Кіркорову огидні сексуальні захоплення.

Як повідомляв "Знай.ua" Слава Дьомін висміяв Кіркорова, який "зафукав" світовий бренд одягу, щоб порадувати путіна: "Що ж він тепер носитиме...".

Також "Знай.ua" інформував, що Сергію Жукову та гурту "Руки вверх" заборонили в'їзд до європейської країни за підтримку путіна.