Учасниця романтичного шоу "Холостячка" та популярна актриса Ксенія Мішина розповіла, що раніше була під впливом російської пропаганди, але згодом прийшла до тями. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Ксенія Мішина розповіла, що народилася в українському Севастополі, але змалку перебувала під впливом російської пропаганди, яка існувала задовго до війни. За її словами, росія завжди вважалася великою і чесною країною, а Україна - безперспективною і бідною.

Ксенія Мішина. Фото: скриншот Instagram

"Історія України також викликала нудоту, тому що у свідомості завжди була країною третього світу, і перемогли ми другу світову лише завдяки "хоробрості російських солдатів". І якщо ти народився дитиною без бажання читати книги та вникати в реальну сутність історичних моментів – ти приречений на вічну пропаганду у своїй голові. Такою була і я", - згадала актриса.

Ксенія Мішина розповіла, що все змінилося, коли вона переїхала навчатися до Києва. Саморозвиток, навчання та час зробили свою справу і вона усвідомила, що весь цей час їй нав'язували хибну інформацію.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Раніше портал Знай повідомляв, Ксенія Мішина з "Холостячки" після повернення в Україну знову разом із сином поїхала за кордон: "Навіщо ми сюди приїхали?".

Також ми повідомляли, що Святослав Вакарчук з "Океан Ельзи" виконав мрію незнайомки, затягнувши її на сцену: "Вперше побачили один одного…"

Крім того, наш портал писав, колишня Дзідзьо Slavia передала філософські слова мами, які через війну набули нового сенсу: "Забути неможливо..."