Музикант, вокаліст гурту "Океан Ельзи" та один із тренерів на вокальному проекті "Голос країни-12" Святослав Вакарчук часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями в Instagram, де за його життям стежать понад 320 тисяч людей.

Він продовжує працювати у напрямі підтримки українських громадян та військовослужбовців у рамках повномасштабної війни проти рашистів. А зараз, у новій публікації, показав знімки з концерту в Берліні, Німеччина.

Святослав Вакарчук, фото из Instagram

"Вчора зрозуміли, що маємо побачитися незабаром ще раз. Дякую і до зустрічі в листопаді!", - пише Святослав Вакарчук у публікації.

На першому знімку він постав у чорному жилеті, який застібати не збирався, оголивши свій живіт і волохатий груди. Далі ще кілька загальних кадрів, включаючи момент із жінкою та плакатом, на якому міститься заклик врятувати полонених, які вийшли з "Азовсталі".

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Святослав Вакарчук, фото: Instagram

"Чекаю на вас, хлопці", "Концерт був справжнім вогнем", "Ми так довго чекали вас у Берліні. Вчора було неймовірно, але прям дуже хочеться повторити в листопаді і краще на більшому майданчику, тому що нас забагато для такого малого залу", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Святослав Вакарчук розповів, яким бунтарем був у радянській школі і що витворяв обома руками: "Завжди залишайтеся собою"

Как сообщал "Знай.uа", Святослав Вакарчук из "ОЭ" спелся с легендарными Coldplay ради "Обійми": "Как сильно..."

Знай.ua писав, Святослав Вакарчук з "Океан Ельзи" постарався вилікувати музикою поранених військових в Іспанії: "Велика честь"