Українська акторка серіалу "Школа" та співачка Анна Трінчер постійно спілкується зі своїми шанувальниками. Вона кожного дня розповідає подробиці свого особистого та творчого життя. На її акаунт підписані 1,8 млн шанувальників

Анна Трінчер. Фото: скриншот Instagram

Як відомо, Анна веде активне та насичене життя. Нещодавно дівчина разом з відомим блогером Олегом Машуковським зробила однакові справжні тату та показала, як прикрасила своє тіло в несподіваних місцях.

А також Анна готується до концерту з нагоди Дня Незалежності України. Співачка мала записати пісню, проте виявилось, що у неї немає авторських прав на її виконання. Що це за пісня вона поки тримає в секреті.

А поки вона вирішила показати, як з мамою та бабусею готується до виступу. Адже вони втрьох збираються заспівати на сцені. Трінчер зізналася, що дуже любить свою бабусю.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Показати ще

Вона опублікувала відео на якому її бабуся та мама репетирують. бабуся каже , що їй вже восьмий десяток, проте жінка у хорошій формі, так й не скажеш, що вже такого поважного віку.

Анна підписала відео так:

"Я роблю з бабусею і мамою фіт!!! Ваші здогадки… що за пісня?👇🏻 вам усім вона відома❤️"

У коментарях шанувальники написали:

"Такі смішні 💩"

"Вона не змінюється"

Нагадаємо, Анна Трінчер поскаржилась на проблеми зі здоров'ям: "Починаю лікування зі своїм ендокринологом".

До слова, Анна Трінчер задовольнила Михайла Поплавського неймовірними вміннями, той не стримав похвали: "Талант від молока матері".

Раніше ми писали, що Анна Трінчер поділилися з шанувальниками не дуже доброю звісткою, вона так цього чекала: "І саме в той день"