Українська співачка Оля Полякова активно спілкується з шанувальниками у соціальних мережах instagram та youtube. На своїх сторінках вона розповідає подробиці особистого та творчого життя. Її акаунт instagram нараховує 2,7 млн підписників

Оля Полякова, фото: Instagram

Як відомо, у співачки дві доньки. Старша Маша, яка цьогоріч вступила до престижного вищого навчального закладу у Великобританії. Як розповіла співачка, через війну в України, закордонні вищі навчальні заклади зробили знижки для українських студентів. Оля також похвалилися, що її старша донька добре готувалася до вступу та її зарахували о п'яти вищих навчальних закладів, куди вона подала документи. Дівчина обрала той, в кому найбільше хотіла навчатися.

Аліса Полякова, скриншот: Instagram Stories

Молодша донька Аліса зовсім інша, особлива дівчинка. Вона вимагає уваги та каже, щоб її назвали "Валера". У сторіс Оля опублікувала фото дівчини, яка замотана у грубий сірий великий рушник. Виглядає Аліса ображеною. Полякова неодноразово зазначала, що у молодшої доньки доволі складний характер, а своєю незвичною поведінкою намагається привернути до себе більше уваги.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Під фото співачка розмістила посилання на інтаграм-сторінку своєї доньки Аліси. На сторінці її молодшої доньки можна побачити багато світлин Аліси. Певно, Оля вирішила, що прийшов час молодшу доньку розкручувати в соціальних мережах.

Раніше ми писали, що Маша Єфросиніна все ж таки перейшла на українську мову без Олі Полякової і відчитала українців: "Пересруться до перемоги"

Раніше ми писали, що Оля Полякова позбудеться образу поп-діви, візьметься за рок і заспіває з Пивоваровим слідом за Дорофєєвою: "Я дівчинка вже доросла"

До слова, Оля Полякова заявила, що росіяни ніколи не визнають своєї провини, про прощення можна забути: "Позбутися як від їб*нутого сусіда"