Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі. У соцмережі Instagram зірка часто ділиться яскравими публікаціями та новинами з особистого життя, за яким стежить понад 290 тисяч людей.

Олена-Крістіна Лебідь повідомила неймовірну новину, на яку чекали багато українців - вже у вересні відбудеться прем'єра нового сезону шоу "Аферисти в сітях". Це означає, що ведуча покаже глядачам нові схеми безсовісних шахраїв, які наживаються на довірливих людях у такий важкий час.

Олена-Крістіна Лебідь,"Аферисти в сітях"

Перший випуск сезону покажуть 3 числа о 11:00 на Новому каналі. Чи буде новий сезон пов'язаний із війною – невідомо, адже час, коли велися зйомки, не уточнили.

"Аферисти теж думають, що можуть нас перемогти - не-а. Новий сезон, щоб ви не втрачали свої гроші і не потрапляли у сітки аферистів", - сказала Лебідь.

Популярні новини зараз

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Показати ще

Артистка навіть показала декілька забавних і курйозних моментів із шоу, щоб ще більше зацікавити глядачів.

Раніше ми писали про те, що Олена-Крістіна Лебідь з "Аферистів в сітях" у соняшниковому полі перетворилася на Фіону з мультика "Шрек": "Надія є"

Як повідомляв Знай.ua, ведуча "Аферисти в сітях" Олена-Крістіна Лебідь похвалилася, які приємності їй робить вранці Розенко: "Без пафосняка і мішури"

Також портал Знай.ua писав, що наречену екс-міністра Розенка Олену-Крістину Лебідь "зловили" на крадіжці грошей з чужої карти: "Чоловік пресував, забрати не могла "