Дружина відомого музичного продюсера Юрія Нікітіна з початку військових дій намагається всіляко підтримувати український народ, ділячись цінними порадами та сповіщаючи про важливі події. Ольга Горбачова має чималу аудиторію в соцмережі Instagram, на її акаунт підписано понад 220 тисяч осіб.

Ольга Горбачова розповіла, за яких умов Україна опиниться на самому дні, м'яко кажучи. Як заявила артистка, справа саме в людях, які населяють країну та в їхньому відношенні один до одного.

Скріншот із Instagram, Ольга Горбачова

Якщо українці не припинять гнобити один одного, особливо у такий важкий воєнний час, то ніколи не пізнають життя у вільній державі.

"Якщо не прийдемо до тями, то будете жити в сраці, а не у вільній краіні. Навіть після іі звільнення. Бо вільна краіна це там, де люди поважають волевиявлення іншого і виходять з жлобського патерну мислення", - написала Горбачова.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Поведінку українців Ольга порівняла з неприємною хворобою – діареєю чи дизентерією, яку треба лікувати. Співачка зазначила, що щодня вони "споживають" багато різної інформації та не всі можуть із нею впоратися.

"Від того і діарея, яку навіть дієтою не зупинити, бо глист всередині і треба його витравити з себе 😭", - підбила підсумки зірка.

Раніше ми писали про те, що Ольга Горбачова впевнена, звинувачувати росію - не вихід, потрібно шукати інший "ключ" до перемоги: "Коли ця сволота вже здохне"

Як повідомляв Знай.ua, дружина продюсера Нікітіна Ольга Горбачова про кращу афірмацію українця в найгірші дні: "Ми сила"

Також портал Знай.ua писав, що Ольга Горбачова заявила, що росіяни хочуть вкрасти історію православ'я Київської Русі та очорнюють святих: "Дивує тупість зла"