Відома українська співачка Slavia (Ярослава Притула) розлучилася з музикантом Дзідзьо (Михайло Хома) після 7 років шлюбу та зайнялася сольною кар'єрою, а зараз ще активно розвиває свій аккаунт у Instagram, на який підписано близько 24 тисяч осіб.

Slavia знову порадувала армію шанувальників свіжим постом та теплою історією, пов'язаною з почуттям домівки та рідною мамою. Ні для кого не секрет, що співачка народилася у колоритному місті Львові, про що вона постійно нагадує у соцмережах.

Slavia, фото з Instagram

Коли дівчина була зовсім крихітною, вона гуляла вузькими і затишними вуличками міста з мамою, якій завжди ставила одне й те саме питання - як вона знаходить дорогу додому? Жінка відповідала доньці, що коли та підросте, сама все зрозуміє і теж знатиме, як дійти додому.

Зважаючи на все, через війну в Україні фраза мами для Ярослави набула нового, філософського сенсу.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Показати ще

Фоловери вкотре наголосили, наскільки гарна колишня Дзідзьо та адресували їй декілька комліментів. А ще заявили, що дорога додому - це те, що назавжди залишиться в пам'яті, незважаючи на час та обставини.

Коментарі - instagram.com/slavia_official/

Раніше ми писали про те, що колишня Дзідзьо Slavia поскаржилася на безсоння, спокусливо оголивши декольте: "Не можу заснути"

Як повідомляв Знай.ua, колишня Дзідзьо Slavia засумувала біля водоспаду, широко розкинувши ніжки: "Дівочі сльози"

Також портал Знай.ua писав, що Slavia у купальнику поманила стрункими ніжками, до яких колишній Дзідзьо більше не торкнеться: "Хочу тебе надихнути"