Популярність до Анни Суліми прийшла після участі у проектах "Супер Топ-модель по-українськи" та "Екси". Зараз дівчина активно розвиває свій акаунт у Instagram, іноді згадуючи про модельну кар'єру. За її життям стежить понад 270 тисяч людей.

Анна Суліма кардинально змінила своє життя і переїхала до США, не будуючи планів і навіть не знаючи, що на неї чекає. Дівчина ділиться з шанувальниками всіма подіями і переживаннями, і цього разу вона зізналася, що зіткнулася з першими труднощами в Лос-Анджелесі.

Анна Сулима, фото з Instagram

Модель зазначила, що зараз частенько розраховується у валюті за житло, харчування та навіть подарунки рідним з України. Через нові ведені ліміти на розрахунки у валюті - 100 тисяч гривень на місяць з усіх рахунків в одному банку Сулімі довелося шукати, де зробити ще одну українську картку.

"Я думаю, всі розуміють і знають, що гроші за кордоном дуже важливі і потрібні", - підкреслила Анна.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Оскільки Суліма перебуває у США, фізично вона цього зробити не могла, тому знайшла банк, який люб'язно надає віртуальні карти.

"Чесно кажучи, у мене вже починалася паніка, і я думала у мене нічого не вийде. Питала у друзів, шукала в інтернеті - і знайшла 🎉", - поділилася дівчина.

Раніше ми писали про те, що Анна Сулима з "ТМПУ" покинула все, зібрала валізу і почала все з чистого аркуша в США: "Досі шок, не віриться"

Як повідомляв Знай.ua, переможниця СМПУ Аліна Панюта порівняла путіна та Сі Цзіньпіна: "На Тайвані більше коронавірусу бояться, ніж війни"

Також портал Знай.ua писав, що улюблениця Соні Плакідюк Катя Свинарчук забула про війну і хвалиться фото з Парижа: "Не збираюся вибачатися"