Тіна Кароль, Юрій Горбунов, Настя Каменських та пес Патрон вирішили розпродати свої знакові речі заради допомоги українським захисникам

Пес Патрон. Фото: скрін youtube

Ініціатором ідеї виступила канадська благодійна організація Second Front Ukraine Foundation, яка і влаштувала міжнародний аукціон на підтримку української армії.

Одними з головних лотів стали особисті речі відомих українських зірок.

Легендарний пес Патрон виставив на продаж свою гумову качечку-талісман. На своїй сторінці він "нагавкав", а його представники перевели, що хоче теж допомогти ЗСУ. Тому він жертвує заради цього своїм талісманом. Вартість лоту стартує з 200 доларів.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Українська співачка Тіна Кароль виставила на продаж червоні туфлі, які вона зробила разом з українським дизайнером Качаровським. Стартова ціна лота становить 500 доларів США.

Ведучий Юрій Горбунов виставив на продаж одну з перших своїх вишиванок, яку він купив в Карпатах. Юрій зауважив, що вона йому дорога тим, що саме її він неодноразово вдягав на свій день народження, а він у нього 24 серпня, на День Незалежності України.

Нагадаємо, Юрій Горбунов зустрівся з Дорофєєвою та Позитивом, але Потапа ніхто не бачить: "Чому пілоти страждають?"

Раніше ми повідомляли, що Юрій Горбунов посміявся з передчасного закриття пляжного сезону в Криму : "Гарячі тури"

До солва, Катя Осадча зі "Світського життя" зняла взуття і вразила шанувальників легким ніжним чином від українського дизайнера