Відома українська телеведуча, блогерка та перший beauty-Ревізор Олена Філонова розміщує в Instagram багато контенту для шанувальників, кількість яких вже перевищує 1 мільйон. Окрім творчої діяльності, дівчина ще займається волонтерством і всіляко підтримує нужденних з початку війни в Україні.

Олена Філонова вкотре відреагувала на шанувальників, які виявляють агресію та антипатію до її персони. Зважаючи на все, блогерці дуже набридли хейтери, які ніяк не можуть заспокоїтися і перестати диктувати їй, як треба жити.

Скріншот із Instagram, Олена Філонова

Вона заявила, що нікому нічого поганого не зробила, тому не заслуговує на такий негатив.

"Я завжди з Вами максимально відверта, навіть тоді, коли злі язики намагаються Вас заплутати і переконати в іншому! Я намагаюся для всіх бути цікавою і показую максимально все з добром", - зазначила Філонова.

Популярні новини зараз

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Показати ще

Також дівчину обурила реакція шанувальників на те, що вона не перейшла на українську в соцмережах. З її слів, саме земляки завадили їй це зробити. Вони більше не ставлять лайки, не коментують пости. А ще заявляють, що вона вчасно "перевзулась".

"Коли я почала вести свій блог на українській мові, мене почали травити і писати неприємні речі , мов перевзулася, ти погано говориш не псуй українську мову і так далі! 🤷🏼‍♀️ Ви ж такі активні в своїх промовах, так будьте активні там де це дійсно потрібно! Доведіть мені, що це Вам дійсно потрібно!" - написала Олена.

Раніше ми писали про те, що Олена Філонова показала гострі "зубки" всім хейтерам, які критикують її стиль: "Треба знайти привід і обернути"

Як повідомляв Знай.ua, ревізор Олена Філонова заявила, що бажає "випробувати" нове ліжко з чоловіком, серце просить змін: "Дико хочу"

Також портал Знай.ua писав, що на блогерку Олену Філонову "напав" величезний слон, ще й водою облив з голови до п'ят: "Обробив мене"