Олена-Крістіна Лебідь, ведуча цікавого шоу "Аферисти в сітях" обожнює ділитися цікавим контентом з своїми шанувальниками, у Instagram ведуча має 291 тисячу підписників.

Цього разу на сторінці Олени-Крістіни з'явилося веселе та яскраве відео - дівчина залізла у соняхи у жовтій вишиванці та заспівала відому пісню "Надія є" українського гурту Mad Heads XL. При чому сонях Олена-Крістіна використала в якості мікрофона та загорланила під кінець, ніби принцеса Фіона зі Шреку.

Олена-Крістіна Лебідь. Фото: скриншот Instagram

Допоки сонце сяє, поки вода тече - надія є. Є-у-у-у-ю проспівала ведуча.

Олена-Крістіна Лебідь. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз

Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

У коментарях звернули увагу на вишиванку та пісню, яку співала дівчина, та поцікавились, чи будуть нові пригоди "Аферистів".

Олена-Крістіна Лебідь. Фото: скриншот Instagram

"Я так чекала новий сезон аферистів!!! За ці пів року минулі сезони передивилась разів 7 кожен", "А коли нова порція "Аферистів?", "Справжня Українка, і так новий сезон вже 3 вересня", "От ви смішна", "Клас, талановита", "Сьомий сезон Аферисти в сітях вийшов?"- написали у коментарях шанувальники.

Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що ведуча "Аферисти в сітях" Олена-Крістіна Лебідь похвалилася, які приємності їй робить вранці Розенко.

Як повідомляв "Знай.ua" наречену ексміністра Розенка Олену-Крістіну Лебідь "спіймали" на крадіжці грошей з чужої карти.

Також "Знай.ua" інформував, Олена-Крістіна Лебідь оточила турботою і відпоїла Аркадія, а Розенко навіть допоміг додому відвезти.