Колишня співака Віталія Козловського, журналістка Раміна Есхакзай, зовсім недавно ділилася з шанувальниками інтерв'ю, записаним із найвідомішою скандалісткою України.

На Youtube-каналі вона поговорила з мовознавцем, Іриною Фаріон, яка перед останніми виборами Президента називала людей, які бажають проголосувати за Зеленського "дебілами", а самого главу держави до вступу на посаду "бидляком".

Скрін, відео Фаріон

Час іде, а в Раміни досі запитують Ірину Фаріон в Instagram Stories. На цей раз у неї поцікавилися, чому хтось може вважати пані Фаріон кремлівської.

"Тому що вона дуже радикально висловлювала свою думку і заважала проросійським силам своїми висловлюваннями. Тому її намагалися прибрати. Про мене також кажуть, що я російський агент. Про тих, хто впливає на людей, багато чого різного говорять бо бояться впливу", - пише Раміна в Stories.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Раміна Есхакзай, скріншот: Instagram Stories

А перед цим вона виставила чужу історію, іншої журналістки Аліни Доротюк, у якої поцікавилися, як вона ставиться до Раміни і чи вважає вона її конкуренткою.

"До Раміни ставлюся чудово. На початку війни були питання до неї. Але вміння Раміни "перти напролом" безперечно заслуговує на повагу... завжди емпатувало людям із серії "бачу мету - не бачу перешкод", - пише Доротюк.

Раміна Есхакзай, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, скандалістка Фаріон згадала зраду Олександра Довженка за колишньої Козловського: "Серйозно?"

Як повідомляв "Знай.uа", колишня Козловського Раміна присоромила полохливих росіян, що біжать з Криму, як з корабля, що тоне: "Ну що, щури?"

Знай.ua писав, колишня Козловського Раміна висміяла пропагандистку, що брала інтерв'ю у полонених з "Азовсталі": "Як їй соромно"