Адель почала заперечувати те, що вони з Річем Полом ідуть до священного шлюбу, але це не завадило їй співати йому дифірамби.

"Я не заручена. Я просто обожнюю дорогі прикраси, хлопчику!", - сказала виконавиця "Easy on Me", уточнивши у своїй статті на обкладинці журналу Elle у вересні 2022 року після того, як у лютому з'явилися чутки про заручини, коли вона одягла масивне кільце з діамантами на Brit Awards.

Раніше в інтерв'ю 34-річна Адель ухилилася від питань про те, чи збираються вони з 40-річним Полою зв'язати себе путами шлюбу.

Адель

"Я незаміжня. Я незаміжня! - сказала вона в зухвалій відповіді після того, як її запитали про пропозицію, перш ніж продовжити співати: "Я просто в захваті! Я щаслива як ніколи. З тим самим успіхом я могла б бути одружена».

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Проте володарка Греммі підтвердила, що вона "абсолютно" хоче знову вийти заміж і планує якось розширити свою родину зі спортивним агентом.

"Я ніколи не була так закохана. Я одержима їм, - сказала вона про Пола, додавши: "Я напевно хочу ще дітей. Я домогосподарка та матріарх, і стабільне життя допомагає мені з моєю музикою”.

Адель. Фото: Економічні новини.
Адель. Фото: Економічні новини.

Нагадаємо, що шанувальники лютують: Адель скасувала концерт за 24 години і зникла, чекають уже 4 місяці.

Раніше ми повідомляли, що Адель вразила шанувальників фатальним рішенням: "Я збираюся піти".

Також стало відомо, що Адель підкорила BRIT Awards-2022 неземною красою у сукні українського бренду з дивовижним декольте.