Українська співачка, переможниця проекту "Шанс" та одна з експертів шоу "Співають всі" Наталія Валевська завжди була дуже активною в соцмережах, а з початком війни бажання показувати все шанувальникам лише збільшилося. У Instagram на зірку підписано близько 115 тисяч людей.

Наталія Валевська, як і інші українські знаменитості, працює на благо рідної країни та наближує перемогу над окупантами власними методами. Співачка регулярно дає благодійні концерти та жертвує зароблене ЗСУ чи постраждалим.

Наталія Валевська, фото з Instagram

Зірка показала вражаючі кадри з нещодавнього заходу, що відбувся у Луцьку для дітей та дорослих. Організатори влаштували справжнє свято з майстер-класами, ігровими зонами та фуд-кортами.

Скріншот із Instagram, Наталія Валевська

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Не лише Валевська була запрошена як артистка. Там ще були тіктокери Машуковський та Даша Кубик, співачка із серіалу "Школа" Кондратенко, а ведучим був Джеджула.

На відео видно, скільки людей прийшло подивитися на кумирів і насолодитися розвагами, навіть дощ не став на заваді.

"Після всіх виступів була автограф- та фото- сесія з дітками, всі були стомлені, але щасливі 😍 Попри те, що майже весь час йшов дощ, ніхто не розходився, а навпаки, людей ставало все більше. Ви - неймовірні ❤️" - захоплено повідомила Наталія.

Раніше ми писали про те, що Наталія Валевська після розлучення вразила шанувальників ніжним чином лісової мавки: "Магічно, містично та дуже колоритно"

Як повідомляв Знай.ua, Наталія Валевська після розлучення дала пораду шанувальницям і згадала про Ненсі Пелосі: "Бути справжньою жінкою важко, але цікаво"

Також портал Знай.ua писав, що співачка Наталія Валевська разом із Дядьком Жорою та Сашком Педаном відвідала поранених бійців ЗСУ: "Це величезне кохання "