Російський гуморист і актор, а також п'ятий чоловік відомої співачки Алли Пугачової Максим Галкін активно веде свій аккаунт в Instagram і часто радує багатомільйонну аудиторію різними публікаціями. А зараз він ще підтримує Україну, засуджуючи війну та владу, яка її розв'язала.

Максим Галкін записав нове відеозвернення для росіян, які останнім часом кидають у нього дивні скарги. Зараз артист активно виступає в Європі і майже після кожного концерту він пише пости на подяку своїм глядачам за те, що вони прийшли.

Скріншот із Instagram, Максим Галкін

І ось, його шанувальники з росії заявляють, що раніше Галкін ніколи їм не дякував, ніби до європейців він ставиться інакше. Але гуморист у відповідь запропонував трохи погортати його Instagram і переконатися, що пости з російських міст теж є, і навіть з латвійських та американських.

"Я не намагаюся комусь щось доводити, переконувати когось у своїй затребуваності. Я показував завжди оплески та уривки як із російських міст, так і із закордонних гастролей", - написав Галкін.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Показати ще

Для особливо лінивих артист сам знайшов ті самі публікації, щоб довести свою вічну подяку.

Раніше ми писали про те, що Гаррі та Ліза Галкіни влаштували закриту тусовку "для своїх" і були викриті батьком: "Свої секретики"

Як повідомляв Знай.ua, Алла Пугачова сховалася від чужих очей за Галкіним, як за кам'яною стіною: "Яке щастя знайти свою половинку"

Також портал Знай.ua писав, що Максим Галкін показав, як насолоджується життям у Європі після виїзду з росії: від щастя аж світиться