Джерела, близькі до пари колишніх, розповіли TMZ , що Джеймс подав на розлучення в Колорадо на початку цього року, і що кінець їхнього шлюбу просто не потрапив у поле зору громадськості.

Пара одружилася 1997 року після п'яти років знайомства. З того часу у них народилося троє дітей: дочки Калі, 24 роки, Марселла, 20 років і син Кастор, 22 роки. Повідомляється, що поважні колишні все ще підтримують зв'язок заради своїх дітей.

Джеймс Хетфілд з Metallica із родиною, фото: Getty Images

59-річний Хетфілд раніше дякував своїй 52-річній колишній дружині за те, що вона допомогла йому впоратися зі своїм гнівом та проблемами з алкоголем, сказавши Джо Рогану у 2017 році (через MetalHeadZone ):

"Страх був великим мотиватором у цьому мені. Втрата сім'ї - це те, що мене так лякало, це було дно, на яке я опустилася, що моя сім'я зникне через мою поведінку, яку я приніс додому з дороги. Дружина вигнала мене з дороги. вдома, я жив десь один, я цього не хотів”.

Популярні новини зараз

Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Metallica, кадри з концерту

Він продовжив уточнювати: "вона вигнала мене з дому, і це налякало мене до чортиків. Вона сказала: "Гей, ти не просто підеш зараз до терапевта і говоритимеш про це, ти повинен кудись піти і розібратися з цим лайном", ось що я зробив.

У той час він був сповнений рішучості "змусити це працювати" через власне розбите дитинство.

"Можливо, через моє виховання моя сім'я ніби розпалася, коли я був дитиною, - пояснив він. - Батько пішов, мати померла, довелося жити з братом, а потім начебто, куди поділися мої речі? Це просто якось попливло, і я не хочу, щоб це сталося. Що б не відбувалося, ми обговоримо це і змусимо це працювати".

Джеймс Хетфілд з Metallica, кадр з інтерв'ю

Нагадаємо, що ветеран "Барселони" Жерар Піке проміняв Шакіру на 23-річну студентку: таємне стало явним.

Раніше ми повідомляли, що 76-річний Стів Мартін з "Рожева Пантера" та "Оптом дешевше" йде з кіно заради 9-річної доньки.