Знаменита українська виконавиця Надя Дорофєєва випадково показала свого нового бойфренда ресторатора Михайла Кацуріна в самий невідповідний момент і шанувальники вибухнули сміхом. Відео співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ще на початку повномасштабної війни Надя Дорофєєва заявила про розірвання шлюбу зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом. За словами пари вони розійшлися без сварок, залишившись добрими друзями. Незабаром після розставання шанувальники запідозрили Дорофєєву в романі з Михайлом Кацуріним, що зрештою виявилося правим, співачка підтвердила здогади. Тепер хоч і зрідка зірка ділиться спільними кадрами з новим хлопцем.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Так, на цей раз Надя Дорофєєва вирішила показати шанувальникам миле відео, на якому вона веселиться з подругою. Але українці помітили дещо цікавіше. На попередньому відео, яке зірка випадково засвітила, було помічено Михайла Кацуріна.

Все б нічого, але шанувальників розсмішило, що співачка показала бойфренда, коли той був на унітазі.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Показати ще

"Ось всі просто сидять і дивляться, а Мишко о 19:08 сидів на унітазі", "Подивилася кружальце з Надею і Дариною іржала, потім побачила нагорі Мішу, що він на унітазі і ще більше іржала", "В принципі це природний процес, нічого такого у цьому немає", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва сяє від щастя і показала справжню причину приїзду до Києва: "Миша не ревнує?"

Також ми повідомляли, що Позитив побував на важливій зустрічі з самим президентом Зеленським: "Зробив багато для перемоги".

Крім того, ми писали, Наталка Карпа заспівала про пекучий біль кожної українки, яка вірно чекає на свого чоловіка з війни: "З цим зіткнулися сотні тисяч сімей".