Відома українська співачка Джамала (справжнє ім'я - Сусанна Джамаладінова), яка здобула перемогу на конкурсі "Євробачення" у 2016 році, любить радувати фанатів яскравими публікаціями та ділитися важливими моментами свого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить майже 1 мільйон.

Джамала випустила нову та дуже зворушливу пісню "Thank you, Stranger", присвячену всім тим, хто не кинув українців у біді та відгукнувся їм допомогти під час війни з окупантами. Таким чином співачка вирішила віддячити іноземним друзям за доброту.

"Thank you, Stranger — для мене — це подяка мільйонам жителів сусідніх країн, які відкрили свої домівки й серця протягом повномасштабного вторгнення Росії в Україну", - написала Джамала.

Пісню можна почути на всіх майданчиках. Кліп складається із особистих моментів українських сімей, які люб'язно вирішили допомогти артистці.

"Поки готували ролик, очі були на мокрому місці. Ми не змогли б використати всі історії, але кожна цього заслуговує 💔" - зізналася зірка.

Популярні новини зараз

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Слухачам дуже сподобалася нова робота Джамали. Вони оцінили посил, який вона постаралася донести.

Коментарі - instagram.com/jamalajaaa/

Коментарі - instagram.com/jamalajaaa/

Раніше ми писали про те, що Джамала показала свого гарячого партнера по паркету в польських "Танцях з зірками": "Коли вже після "привіт" розумієш..."

Як повідомляв Знай.ua, Джамала у Польщі вирішила змінити мікрофон на паркет, все через рідний будинок: "Україна не повинна зникнути"

Також портал Знай.ua писав, що Джамала в Іспанії несподівано отримала новий ковток надії на перемогу: "Коли виходиш на сцену і бачиш..."