Відома українська співачка, в минулому політична діячка та героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями та постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 490 тисяч.

Злата Огнєвіч несподівано для шанувальників з'явилася у компанії Олександра Пономарьова та Михайла Хоми, більш відомого як Дзідзьо. Співачка розмістила захоплюючий відеоролик у своїх Insta Stories, де артисти дзвінко репетирують популярну пісню "Україна переможе".

Олександр Пономарьов та Михайло Хома, фото: Instagram

А потім у кадрі з'являється і сама Злата, завершуючи відому всім фразу із напрямком російського військового корабля, який згадується у треку. Артистка не посоромилася вилаятися матом, навіть проспівати його, і заявила, що таким чином подає своїм колегам "правильний" приклад.

"Вчу пацанів правильних слів", - написала Злата.

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Показати ще

Після Огнєвіч все ж таки розкрила причину їхньої зустрічі. Артисти зібралися на благодійний концерт, виступити для поліцейських, щоб підтримати їх бойовий дух у такий важкий для країни час.

Скріншот з Insta Stories, Злата Огнєвіч

Раніше ми писали про те, що Злата Огнєвіч із "Холостячки" зірвалася і запитала, скільки ще має загинути людей: "Не вкладається в голові"

Як повідомляв Знай.ua, Злата Огнєвіч розповіла, як чекала на Софію Ротару 6 годин після концерту, а потім усамітнилася в гримерці: "Запросила до себе..."

Також портал Знай.ua писав, що Дзідзьо приділив особливу увагу Пономарьову у його день народження, а Зібров та Цибульська підтримали: "Обіймаю, Саню"