Зірка "Ліги сміху" та "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна зі сльозами на очах розповіла про горе, яке прийшло до її родини. Цим знаменитість поділилася у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Катя Нікітіна приділяє багато уваги своїй сторінці в соцмережах і регулярно радує шанувальників новим контентом. Артистка ділиться як знімками з особистого життя, так і показує, як проходять її робочі будні. Здебільшого всі її публікації мають позитивний характер, але не цього разу.

Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube

Так, Катя Нікітіна постала перед шанувальниками зі сльозами на очах і розповіла, що цілий ранок плакала через біду, яка прийшла до її родини. Зірка поділилася, що її коханий кіт перебуває практично при смерті, але ще намагається триматися за життя.

Катя Нікітіна. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Ранок плюс пів години сліз. Боже, мій брат поховав мого кота раніше, ніж він помер. Йому реально погано, сказали, що треба присипляти, але він ще живий. Мені подзвонила мама і він у трубку так "мяу"", - зі сльозами на очах розповіла гумористка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ігор Ласточкін та Настя Оруджова з "Жіночого кварталу" розповіли сумну правду про реалії життя в новому комедійному серіалі "Волонтери".

Також наш портал повідомляв, Юрій Ткач із "Квартал 95" втомився від самотності і декого запросив додому, поки дружини немає поряд: "Вирішив завести друга".

Крім того, ми писали Саша Машлятіна з "Жіночого кварталу" показала, як займається "нежіночою" роботою: "Це ми ворк".