Популярна українська виконавиця та екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва зовсім недавно розійшлася з артистом Вовою Дантесом і вступила у стосунки з їхнім спільним другом Михайлом Кацуріним. Артистка часто розповідає про своє життя в Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Надю Дорофєєву запросили на офіційне вручення нагород маленьким українцям, які виявили свою мужність під час війни з росією. Церемонію проводив Президент Володимир Зеленський, його дружина Олена та декілька артистів. Все це виглядало дуже зворушливо і діти були щасливі удостоїтися такої честі, як і дорослі.

Скріншот з Instagram, Надя Дорофєєва

"Наше майбутнє, сенс нашого життя та щастя – діти 🙌🏻. Війна лишила цих діток безтурботності та змусила швидко подорослішати. Але я впевнена, що з такою молоддю у нашої країни велике майбутнє", - заявила Дорофєєва.

Співачка виділила та особисто нагородила 7-річного Єгора Шеремета з Чернігівської області. Через окупантів він разом із бабусею був змушений протягом місяця ховатися у льоху. Але хлопчик не марнував час задарма і змайстрував власний автомат з дерева, щоб охороняти вулицю у своєму селі.

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

"І зараз малий не зупиняється! Допомагає піротехнікам @dsns_ukraine та повідомляє про вибухонебезпечні предмети на околицях! А ще він мріє допомогти одужати старшому брату, який злякався вибухів і перестав говорити, та відремонтувати будинок, пошкоджений окупантами", - додала Надя.

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва та Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" розділили один біль на двох: "Гарала, як вовчиця"

Як повідомляв Знай.ua, Надя Дорофєєва після Дантеса та Кацуріна повернулася в Україну та зустрілася з ротою чоловіків

Також портал Знай.ua писав, що коханець Дорофєєвої Михайло Кацурін готовий до інтимного відео, але без Наді: "Режисер приїхав "