Популярна українська співачка Jerry Heil (справжнє ім'я - Яна Шемаєва) тішить шанувальників своєю унікальною музикою, проте не забуває про віддану аудиторію в Instagram, вона розповідає їм цікаві історії зі свого життя, ділиться творчими планами та ідеями

Jerry Heil. Фото: скрін youtube

Після того, як її подруга, відома реперка Alyona Alyona повернулась додому, в Україну, Jerry Heil представила свою нову роботу - кліп "Кохайтеся чорнобриві".

Як розповіла співачка, у ньому, як і роботі KUPALA використані архівні кадри, які зберігаються на кіностудії ім. Довженко.

"Я взяла за мету використовувати матеріали забутих українських кіноматеріалів, щоб відроджувати в пам’яті українців і нагадувати про чудових митців, які зробили внесок в нашу культуру", - пояснила Яна.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Цього разу, у кліпі Яна використала образ справжньої української жінку, яку свого часу вдало втілили на екрані Руслана Писанка у фільмі "Москаль-чарівник". Як пояснила співачка, коли кадри були взяті в роботу, співачка була жива, а дізнавшись про трагедію, вона з командою вирішила не змінювати рішення та лишила ці кадри. А також співачка звернулась до українців із закликом цінувати геніїв за життя.

"Все було ідеально: горда постать незалежної української жінки, дурник-москаль — ніби візуальна трансляція заповіту Шевченка. А за декілька тижнів від початку підготовки ми дізналися про трагедію — Руслани Писанки не стало. Тепер ця відеоробота — це також заклад цінувати своїх геніїв та талантів за життя! Руслана зробила чимало для українського кіно, ми також очікуємо на вихід її крайньої, так і не завершеної роботи в кіно "Демони", - написала співачка.

А починається кліп Яни доволі оригінально - з виступу Президента України, який звертається до українського народу. Промова глави держави супроводжує виконання пісні.

Раніше ми писали про те, що Jerry Heil та Alyona Alyona зібрали аптечки для бійців з ЗСУ, приховавши невеликі подарунки від себе: "Заряджена любов'ю"

Як повідомляв Знай.ua, Jerry Heil розповіла про свою мрію та зізналася, що втрачає за кордоном: "Дуже сильно хочу повернутися"

Також портал Знай.ua писав, що Jerry Heil приємно вразила молитвою у каплиці біля Берлінського муру: "Несподівано, але дуже потужно"