Бен Аффлек, який боровся з пильною увагою папараці під час своїх перших відносин з Дженніфер Лопес, боровся з кількістю очей, що слідкують, переслідують їх під час їх медового місяця.

Бен трохи злякався в Парижі, каже джерело Page Six. - Це був абсолютно новий рівень" . Додавши, "майже рівень принцеси Діани".

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек у Парижі, фото: SplashNews.com

Ще 2002 року фотогенічна пара зіткнулася з безпрецедентною увагою ЗМІ. Їм навіть довелося відкласти своє перше заплановане весілля у 2003 році після того, як вони були змушені зайти так далеко, що задумали завести "наречених-приманок" у свій великий день весілля.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

У заяві, опублікованій за день до початкового весілля, вони сказали: "Через надмірну увагу засобів масової інформації до нашого весілля ми вирішили відкласти дату" . (І, звичайно, вони ніколи не переносили це конкретне весілля.)

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек одружилися, фото: On The JLo

"Бен звик до спалахів камер , - каже джерело. - Але він відчував, що медовий місяць був, як цунамі. Джен зроблена зі сталі і знає, що це відбувається з територією, але він все ще злиться".

У той час, як 53-річна Лопес виглядає ідеально в кожному кадрі, Аффлек завжди здається створеним для мемов.

Нагадаємо, що Дженніфер Лопес після таємного весілля з Беном Аффлеком зняла труси та показала, які булки третий чоловік.

Раніше ми повідомляли, що перший чоловік Дженніфер Лопес викрив суперзірку, Бен Аффлек не оцінить: "Ми лежали у ліжку".