Відомий український актор та гуморист, зірка "Квартал 95" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач перетворився на мультиплікаційного персонажа - посіпаку. Кадрами поділилася його дружина Вікторія Ткач на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Ткач не лише успішний актор та гуморист, а й чудовий батько, тому весь вільний час намагається присвятити своїй єдиній дочці Лізі. Разом вони вигадують різні заняття, які нерідко радують українців. На цей раз не став винятком.

Юрій Ткач із дочкою. Фото: скрін youtube

Так, Вікторія Ткач показала, як Ліза перетворює зіркового тата на мультиплікаційного героя. Дівчинка підготувала ємності з фарбою та пензлик. Через якийсь час Юрій Ткач перетворився на справжнього посіпаку.

"Посіпака вам у стрічку", - підписала відео дружина гумориста.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

Шанувальники, не приховуючи захоплення, відзначили, що робота вийшла гідною.

"Добре вийшло! Художник – професіонал!", "Дуже красивий. Ось такі у нас Папи. Справжні!!!", "Браво. Викапаний Кевін", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Юрій Ткач із "Квартал 95" спробував себе в ролі пілота ЗСУ: "600 вильотів".

Також наш портал повідомляв, Юрій Ткач із "Квартал 95" втомився від самотності і декого запросив додому, поки дружини немає поряд: "Вирішив завести друга".

Крім того, наш портал інформував, українська Кардаш'ян Олена Омович після довгого мовчання за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".