Відомі актори "Ліги Сміху" Дмитро Зелінський та Діма Сидоров запропонували власну версію зникнення улюбленого співака "вовчиць" Олега Виника. Варто зазначити, що відео знято в кращих комедійних традиціях

Діма Зелінський, скриншот: Instagram

Спільну роботу опублікував у себе на сторінці в соціальній мережі Дмитро Зелінський та назвали її:

"Олег Винник ЗНАЙШОВСЯ"

За сюжетом актори розкривають таємницю зникнення популярного співака Олега Винника. Зелінській грає шанувальницю, "вовчицю", а Діма співака Виника. За їх версією співак під час повітряної тривоги спустився у підвал, а звідти його вже не випустили шанувальниці. Відео супроводжує пісня Олега Винника "Вовчиця".

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Варто зазначити, що актори досить вдало втілилися в образи, шанувальники високо оцінили їх роботу та написали в коментарях:

"В мене прямо купа емоцій💫🔥класна музика, кліп, слова, голос🫶Дімуся, а як волосся роздуває, а цей погляд Саша🥳Які талановиті спокусники 🥰👏 Супер👍"

"Бубочка👏🤣🤣🤣🔥🔥🔥❤️💐💐💐💐💐💐💐💐🤣🤣всі вовчиці тепер Ваші😁"

"😂😂😂😂🔥🔥 А я знаю це місце де переховується Олег 🤣🤣🤣"

Раніше інформаційний портал Знай писав, Тарас Тополя з "Антитіла" розповів, як ледь не залишив Alyosha вдовою з трьома дітьми: "На щастя, в ціль ракета не влучила".

Також ми повідомляли, Слава Камінська, сидячи в Нідерландах, заїкнулася про бажання почати все з чистого аркуша: "Подув вітер змін".

Крім того, ми повідомляли, Макс Барських розповів про складні дні, які він пережив заради України: "Ми впоралися".