Українська співачка, заслужена артистка України, яка у 2018 році повідомила, що йде зі сцени, 35-річна Анастасія Приходько часто ділиться з шанувальниками будь-якими новинами, але тепер на сторінках соціальної мережі Facebook.

Зовсім недавно вона поділилася радістю щодо нової композиції. Зараз виконавиця розповіла про складний день, протягом якого все ж таки вдалося зробити задумане - підняти настрій воїнам ЗСУ.

Анастасія Приходько, фото: Facebook

"Ми приїхали до хлопців до одного зі шпиталів України, поспілкувалися, співали, але серце розривається за них, так хочеться, щоб ця проклята війна закінчилася", - пише Приходько у публікації.

Вона особисто подякувала нашим захисникам, чим нікого не здивувати. Зараз усі ми залежимо від наших воїнів, які щодня роблять титанічну роботу зі стримування окупанта.

Анастасія Приходько, фото: Facebook

Популярні новини зараз

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще
"Це найкраще, що зараз можна зробити для наших хлопців. Наскільки вони вам раді", "Дуже красиві люди на фотках... живі фотографії... приємні зустрічі", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Анастасія Приходько роздяглася догола, щоб показати свою "пташку": "Ми всі побороли"

Як повідомляв "Знай.uа", Слава Дьомін підмовляє Світлану Лободу на інтерв'ю, а Настя Приходько підливає олії у вогонь: "Гріх не згадати"

Знай.ua писав, Анастасія Приходько образилася, що українці полюбили "сильну" Зеленську: "Ти що пацан?"