Український виконавець та телеведучий Коля Сєрга з "Орел і Решка" з перших днів повномасштабного вторгнення окупантів вступив до лав тероборони у рідній Одесі, а також чітко заявив про свою громадянську позицію.

Коля Сєрга повідомив, що його основна сторінка в Instagram не витримала отрути та агресії російської аудиторії, яка різко змінила про нього думку з початком війни. Зважаючи на все, над акаунтом добре постаралися і просто знесли.

Коля Сєрга. Фото: скрін youtube

Але артист не засмучується, бо там було надто багато росіян, які спостерігали за його волонтерством та військовою службою.

"Там було надто багато чужих очей, які стежили за мною ще з часів Орла та Решки і ніяк не могли змиритися з тим, що все тепер інакше. Поки йде війна, ніяких розваг не буде. Мій Instagram це теж зброя та її мета одна - наближення перемоги", - сказав Серга.

Популярні новини зараз

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

А ще його злить, що соцмережі спеціально перешкоджають боротися з росією, видаляють пости, заважають збирати гроші тощо. За словами артиста, вони списують усе на те, що українці занадто емоційні.

Коля Сєрга. Фото: скрін youtube

"Су*а, так. Ми емоційні, тому що саме ми платимо своїм життям, щоб зупинити зомбі-апокаліпсис", - заявив чоловік.

Після він повідомив, що основну сторінку все ж таки вдалося розблокувати, але ця залишиться для збору коштів заради ЗСУ.

Раніше ми писали про те, що Коля Сєрга та співак Yarmak вирушили на допомогу воїнам ЗСУ у найгарячішу точку: "Культурний Десант на Схід"

Як повідомляв Знай.ua, Yarmak, Коля Сєрга та Світлана Тарабарова показали, як допомагають ЗСУ на позиціях: "Музичний десант"

Також портал Знай.ua писав, що Коля Сєрга з "Орла та Решки" розповів про розрив відносин з Регіною Тодоренко: "Таких людей потрібно позбавляти українського громадянства"