Знаменита українська актриса театру та кіно, яку багато хто знає за роллю Женьки у серіалі "Свати" Анна Кошмал прокоментувала позицію колишнього колеги Федора Добронравова, який підтримав війну. Свою думку з цього приводу вона висловила у сторіс на сторінці в instagram.

Анна Кошмал - не лише талановита актриса, фільми та серіали за участю якої обожнюють мільйони, а в останні місяці ще й чудовий волонтер. Вона активно допомагає українцям, організовуючи збори та беручи участь у різних заходах, але водночас не забуває і про шанувальників, тому регулярно виходить із ними на зв'язок.

Анна Кошмал. Фото: скрін youtube

Цього разу Анна Кошмал вирішила трохи поспілкуватися та відповісти шанувальникам на питання, які їх найбільше цікавлять. Декому стало цікаво, що думає зірка про свого колишнього колегу з серіалу "Свати".

"Як відреагувати на позицію Добронравова? Я так розчарована саме ним", - написав хтось із шанувальників.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Питання Кошмал. Фото: скрін instagram stories

Анна Кошмал наголосила, що на даний момент їй все одно на позицію тієї чи іншої зірки, адже розбиратися в цьому не найкращий час. Вона підкреслила, що зараз є важливіші турботи, наприклад, допомога армії.

"Ніяк. Зараз є важливіші речі", - відповіла актриса.

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Сватів" Ганна Кошмал вперше з початку війни особисто звернулася за допомогою до українців: "Немає іншого виходу".

Також наш портал інформував, зірка "Сватів" Ганна Кошмал зважилася на відчайдушний крок заради сина Михайла: "Бігали вдвох".

Крім того, ми писали, Alyona Alyona втерла носа Моргенштерну і навіть змогла затьмарити Потапа: "Не знають, що таке реп".