Російський гуморист та актор, а також п'ятий чоловік відомої співачки Алли Пугачової Максим Галкін активно веде свій аккаунт у Instagram і часто радує багатомільйонну аудиторію різними публікаціями. А зараз він ще підтримує Україну, засуджуючи війну та владу, яка її розв'язала.

Цього разу Максим Галкін вирішив "підняти архів", щоб показати армії фанатів дуже захоплюючу фотографію молодої та квітучої дружини Алли Пугачової, та себе – серйозного та надійного. Примадонна стоїть за ним, як за кам'яною стіною. Артист уточнив, що кадр близько 20 років тому зробив відомий литовський фотограф, ім'я якого він може згадати.

"Ось так він нас побачив 😊", - додав Максим.

Скріншот із Instagram, Максим Галкін

А ще гуморист зізнався, що дуже сумує за коханою. Як відомо, їм довелося ненадовго розлучитися, оскільки на Галкіна чекали декілька концертів за межами Ізраїлю, куди зірки вирушили з двома дітьми на початку війни в Україні.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Таким чином вони засудили дії путіна і немов зреклися росії.

"На пару днів від'їхав - а вже сумую 🙋🏻‍♂️❤️" - зізнався Галкін.

Шанувальники в коментарях відзначили, наскільки щасливо і гармонійно пара виглядає разом, і навіть через 20 років їхнє кохання не згасає.

Коментарі - instagram.com/maxgalkinru/

Коментарі - instagram.com/maxgalkinru/

Раніше ми писали про те, що Максим Галкін показав, як насолоджується життям у Європі після виїзду з росії: від щастя аж світиться

Як повідомляв Знай.ua, Алла Пугачова невдовзі повернеться до росії? У мережі показала приготування Гаррі та Лізи Галкіних

Також портал Знай.ua писав, що Павло Зібров впевнений, у Максима Галкіна, який втік з росії, ще є шанс на "спокутування": "Потрібно вибачитися і йти далі"