Популярна українська виконавиця Lida Lee (справжнє ім'я - Лідія Скорубська), яка брала участь у шоу "Х-фактор" та "Голос країни", а також працювала бек-вокалісткою MONATIK, окрім іншого, ще є активною користувачкою соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 70 тисяч людей.

Lida Lee на тлі гучної новини про вибух в окупованому Криму вирішила блиснути гумором. Артистка розмістила афішу нібито зі своїм першим сольним концертом на півострові, присвяченим відважним бійцям із ЗСУ, а на задньому плані можна побачити замок над Чорним морем "Ластівчине гніздо".

Скріншот із Instagram, Lida Lee

Виступ має відбутися 18 серпня, але якого року співачка не уточнила. Є підозра, що не вона одна з українських зірок мріє зіграти концерт у Криму, який обов'язково вийде з окупації росії завдяки ЗСУ.

"Настане час… 💙💛" - пообіцяла Лідія шанувальникам.

Популярні новини зараз

Після скандалу з Тищенком, військові вимагають жорсткого покарання для цивільних чоловіків

Через кордон не пустять: українцям, які їдуть до Польщі, оголосили важливе правило

Сюрприз напередодні зими: з 1 жовтня будуть нові тарифи на опалення та гарячу воду

Пільговий зв'язок для пенсіонерів: у "Київстар" пояснили, як підключити

Показати ще

Користувачі соцмережі оцінили вдалий жарт артистки та заявили, що обов'язково прийдуть на її майбутній концерт у Криму і вже готуються купувати квитки.

Коментарі - instagram.com/lidalee_official/

Коментарі - instagram.com/lidalee_official/

Раніше ми писали про те, що Lida Lee взяла приклад з Олени Зеленської, щоб поборотися за права жінок: "Символ незламних, сильних"

Як повідомляв Знай.ua, Lida Lee розкрила, що допоможе вилікувати душі українців, змучені війною: "Глоток музичного повітря"

Також портал Знай.ua писав, що Lida Lee заговорила про часи, коли українці зможуть усміхатися без приводу, як це було до війни: "Мрію та вірю"