Культова співачка Вітні Х'юстон трагічно померла у віці 48 років ще у 2012 році, залишивши світ у жалобі після того, як її знайшли у ванній готельному номері.

Цю публікацію розмістили на порталі "DailyStar"

На жаль, роки зловживання психоактивними речовинами завдали шкоди зовнішності зірки, і на момент її смерті у 2012 році її тіло було вкрите строкатими шрамами та травмами.

Її розтин показало, що ніс Вітні згнив і в ньому була дірка, ймовірно через її кокаїнову залежність, і експерт діагностував, що одна з її артерій була заблокована на 60 відсотків.

Коктейль із дев'яти наркотиків був виявлений у її тілі, коли її знайшли обличчям униз у ванні готелю Beverly Hilton 11 лютого 2012 року.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Вона приїхала в місто раніше перед врученням Греммі, а напередодні її помітили за дивною поведінкою і виглядала вона розпатланою в невідповідному одязі.

У день своєї смерті вона поскаржилася на біль у горлі і сказала, що хоче прийняти ванну перед вечіркою Клайва Девіса перед Греммі.

Але коли її помічниця повернулася з роботи о 15:35, вона виявила неживе тіло зірки, що лежить приблизно за 13 дюймів гарячої води.

Вітні та її колишній чоловік Боббі Браун були відомими гуляками

Через шість годин після її смерті температура все ще була 33° C, і інсайдери сказали, що вона могла бути такою дуже гарячою, приблизно 66° C, коли вона померла. Про це свідчать ділянки шкіри, випалені на її спині.

На її внутрішній стороні лівого ліктя було виявлено слід від голки, а також шрами від грудних імплантатів та «обриси двостороннього протезу грудей».

Крім того, було виявлено, що до існуючого волосся матері однієї дитини була пришита перука.

Також її зуби були у жалюгідному стані.

Згідно з звітом, Уітні не мала 11 передніх зубів, і вона носила «верхній зубний протез».

А Тіна Браун, сестра колишнього чоловіка Вітні Боббі Брауна, стверджувала, що вони посварилися під час кокаїнових запоїв, які тривали кілька днів.

У звіті також було виявлено, що її «очі були залиті кров'ю», а її ніс згнив, залишивши дірку в хрящі.

Офіційною причиною смерті Вітні було названо випадкове утоплення, спричинене хворобою серця та вживанням кокаїну.