Співак Робі Вільямс визнає, що він та його дружина Айда дратують один одного, але завжди сміються та жартують разом. Також зірка розповів про непробачний вчинок своєї партнерки.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

48-річна легенда Take That розповіла про свій шлюб із 43-річною Айдою у вівторок (9 серпня) під час відеорозмови з Джеймі Тікстоном з Heart Breakfast та заступником ведучої Зої Хардман.

Музикант-ветеран говорив, не встаючи зі свого ліжка, оскільки він, за загальним визнанням, вважав за краще роздягнутися під ковдрою.

Роббі ставили питання в акаунті Айди в Instagram, де вона розважає своїх підписників розіграшами, комедійними та танцювальними відео.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Роббі Вільямс у ліжку під час відео-інтерв'ю Heart Breakfast

Співак Rock DJ розповів, що пара нерідко діє один одному на нерви, коли він говорить про «непробачний» вчинок своєї другої половинки.

Він сказав слухачам: «Хвилина сміху, вона дуже кумедна, вона така, вона працювала коміком, тож вона змушує мене сміятися».

Він додав: "Я її дратую, вона мене теж дратує, це просто одне з тих стосунків, у яких ми перемикаємось між двома речами: від "ти веселий!" до "я хочу убити тебе!""

Зої запитала: "Наприклад, коли вона перекинула склянку з водою тобі на голову, коли ти спав, тебе це справді розлютило?"

Він відповів: "Мене це вивело з себе, насправді це була одна з тих речей, про які я думав, що це непростимо, я ніколи не зможу з цим впоратися, а потім, через хвилину після пробудження, я був типу… на насправді це було кумедно".

Джеймі запитав: "Хм, ти голий?", Роббі відповів: "Так, я покажу тобі..."

Варто зазначити, що обидва ведучі закликали співака не показувати себе голим під час ефіру.

Як раніше повідомляв портал "Знай", голий Роббі Вільямс показав тату у цікавих місцях.