Відома українська співачка Аліна Гросу вирішила трохи поспілкуватися із шанувальниками та розповіла про своє хобі. Що приносить зірці задоволення, вона розповіла у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Аліна Гросу має багатотисячну армію шанувальників і нерідко підігріває інтерес до своєї персони новими яскравими знімками та відео з особистого життя та професійної діяльності. Після початку повномасштабної війни зірка почала рідше тішити новими публікаціями, але зв'язок із шанувальниками не обриває.

Аліна Гросу. Фото: скрін YouTube

Цього разу виконавиця вирішила трохи поспілкуватися з шанувальниками та перша зав'язала діалог, розповівши у сторіс про своє хобі. Аліна Гросу заявила, що в цей тяжкий період їй допомагає впоратися з поганим емоційним станом кулінарія та продемонструвала на фото одну з приготовлених страв. Ймовірно, багато фанатів не змогли стримати слинки, побачивши витвір зірки.

Захоплення Аліни Гросу. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

"Трохи кулінарю, це піднімає настрій", - підписала фото Аліна Гросу.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українська Кардаш'ян Олена Омович після довгого мовчання за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".

Також наш портал інформував, що переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова спокусливо виставила попу і нагадала, як задирати ніжки, щоб була хороша фігура: "Я повернулася".

Крім того, наш портал інформував, що Павло Зібров обурений, чому Таїсії Повалій досі залишається "народною артисткою України": "Вона свій вибір зробила".