Популярна українська реперка Alyona Alyona (справжнє ім'я – Олена Савраненко), а в минулому вихователька дитячого садка зараз активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 370 тисяч людей. На акаунт артистки можна зустріти багато різного контенту, а також дізнатися новини з її особистого та творчого життя.

Alyona Alyona у своєму TikTok розмістила уривок з архівного інтерв'ю з Ольгою Сумською, в якому вона розповідає, що дуже швидко погоджується на всі пропозиції долі та готова зірватися кудись наступної хвилини.

"Коли ворожка сказала, повернешся в Україну - вийдеш заміж", - жартівливо написала Олена.

І ось співачка вирішила здивувати численних шанувальників і несподівано повідомила, що вже прямує до рідної України, і навіть розмістила коротенький відеоролик з потягу.

Скриншот з Insta Stories, Alyona Alyona

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Як відомо, останні кілька місяців вона була в Європі, виступала на благодійних концертах та відвідувала центри для українських біженців. Дівчина завжди говорила, що дуже сумує за домом.

А ще Савраненко буквально сприйняла свій жарт і заявила, що коли вже ворожка передбачила таку важливу подію – шлюб із коханим, вона має терміново виїжджати. Тільки ось артистка розійшлася зі своїм хлопцем Денисом перед війною, а на горизонті нового поки немає.

"Раз ворожка сказала, треба робити", - сказала дівчина.

Раніше ми писали про те, що Alyona Alyona та Jerry Heil показали свої пригоди в Латвії: "Нас вразило"

Як повідомляв Знай.ua, Alyona Alyona втерла носа Моргенштерну і навіть змогла затьмарити Потапа: "Не знають, що таке реп"

Також портал Знай.ua писав, що Alyona Alyona та Jerry Heil здивували стелею з Олегом Винником та розповіддю про "безвідходну допомогу"