З початком повномасштабного вторгнення багато українців стали волонтерами. Як вони самі розповідають, їм прийшлося стикатися з багатьма новими речами, про які вони навіть не могли уявити у мирному житті. Відомі актори "Жіночого кварталу" та "Ліги сміху" представили продовження комедійного серіалу "Волонтери"

Кадр з серіалу "Волонтери". Фото: скрин відео

Варто зазначити, що новий серіал знятий в стилі відомого комедійного серіалу "Танька і Володька". Головні ролі в ньому Ігор Ласточкін (Ліга Сміху, Дніпро), Саша Машлятіна, Настя Оруджова, Аліна Гордієнко (Тріо Різні, Жіночий квартал).

Перша серія вийшла у липні, вона були присвячена купівлі безпілотників для ЗСУ. У продовженні, яке вийшло 8 серпня, волонтери продовжують допомагати. Проте автори хочуть показати, що вони теж люди й намагаються жити звичайним життям. Проте реалії дають про себе знати.

Друга серія більше ніж за добу зібрала 15 тисяч переглядів на платформі youtube. Судячи з коментарів, підписникам сподобалась нова робота, під відео вони написали:

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

"БРАВО-О-О-о-о-о!!! 👏 👏 👏 Грустная но правда. Как раз сегодня подруге доказывала, что у HIMARS, управляемые реактивные снаряды, а не ракеты... А в мирное время диеты обсуждали или про мужиков..."

"гонь 🔥!!!! Формат супер!!! Только хотелось бы минут 15-17, но тогда наверное потеряется шарм. Но всё равно, ребята красавы! Слава Україні !!!"

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина зірки "Квартал 95" Степана Казаніна показала, які безглузді погрози їй "прилітають" від росіян: "У тролів загострення".

Також наш портал повідомляв, Юрій Ткач з "Квартал 95" втомився від самотності і декого запросив додому, поки дружини немає поряд: "Вирішив завести друга".

Крім того, ми писали, Володька з "VIP Тернопіль" пішов на провокацію Тетяни Песик, перетворившись на "дамочку": "Бомбезна, тільки очі сумні".