Народна артистка України Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 1,3 мільйона людей.

Нещодавно вона відзначала 47-річчя, а зараз "заснувала" нове свято - День початку деокупації Криму. Адже 9 серпня 2022 року на тимчасово зайнятому російськими військами півострові сталося кілька потужних вибухів на аеродромі поблизу Євпаторії. І це незважаючи на те, що знаходиться локація за 200 кілометрів від наших позицій.

Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube

Потім вона поділилася повідомленням від Міноборони України, під час якого описано можливий варіант розвитку подій, де окупанти "випадково" знаходять умовні шеврони, візитки чи навіть ДНК, пов'язані з Україною на місці вибухів. Хоча Міністерство оборони і звернуло увагу, що одяг із "бавовни" дуже гігієнічний.

Наталія Могилевська, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Наталія Могилевська, скріншот: Instagram Stories

Наталія Могилевська, скріншот: Instagram Stories

А ще Наталія Могилевська не посоромилася показати реакцію росіян на те, що сталося у Криму. Звичайно ж, більшість із них шокована, бо їм протягом кількох місяців брехали про те, що півострів надійно захищений за допомогою ППО, яке ніщо не пройде. Але варто їм нагадати, що "Антоновський міст", який успішно збив усі ракети, знаходиться на Херсонщині та Криму зовсім не допоможе.

Наталія Могилевська, скріншот: Instagram Stories

Наталія Могилевська, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Наталія Могилевська розповіла про втілення світлого майбутнього: "Не треба, як Полякова чи Зібрів співати по всіх країнах гімн"

Як повідомляв "Знай.uа", Наталія Могилевська з оберемком троянд показала, хто зміг її ощасливити: "Великого не могла й бажати"

Знай.ua писав, Наталя Могилевська показала свій особливий день і мало не загубилася в морі квітів: "Я щаслива"